Appelmoes

Appelmoes

Appelmoes is een verrassend goede ei-vervanger in zoete baksels. Het zorgt voor binding en wat extra vocht, waardoor je cakejes en muffins lekker zacht worden. Gebruik vooral in recepten waar de ei-smaak niet cruciaal is. Let op: maakt het wel iets zoeter.

Appelmoes

Meer over Appelmoes

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal44
Eiwitten (g)0
Vetten (g)0
Verzadigde vetten (g)0
Koolhydraten (g)11.3
Suikers (g)10.1
Vezels (g)1.2
Zout (g)0.01
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Er zijn nog geen gekoppelde producten beschikbaar.

Appelmoes wordt gebruikt in

Plantaardig bananenbrood glutenvrij

Bananenbrood (glutenvrij & notenvrij)

Een heerlijk smeuïg en eenvoudig bananenbrood (glutenvrij & notenvrij). Dit recept laat zien dat allergievrij bakken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn — perfect voor bij de koffie, als ontbijt of tussendoor. Dit recept is voor 10 plakken.

Bekijk recept
De Beste Vegan Chocoladetaart Ooit

De Beste Vegan Chocoladetaart Ooit

Een supermalse, smeuïge en rijke vegan chocoladecake met luchtige chocolate buttercream frosting. Gemaakt in één kom en een absolute favoriet onder zowel veganisten als niet-veganisten

Bekijk recept
Vegan chocolate chip cookies

Plantaardige chocolate chip cookies

Deze klassieke plantaardige chocolate chip cookies zijn volledig plantaardig en makkelijk aan te passen aan jouw voorkeur. Of je nu een rijpe banaan in huis hebt of liever een neutrale vervanger gebruikt zoals appelmoes of chiazaad: het resultaat is altijd lekker, smeuïg en knapperig aan de rand.

Bekijk recept

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌