Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Pistachepasta

pistachepasta

Pistachepasta wordt gemaakt door gepelde pistachenoten te roosteren en fijn te malen tot een romige, olieachtige pasta. In pure vorm bevat het geen suiker of toevoegingen, en heeft het een uitgesproken, zoet-aardse nootsmaak. Pistachepasta wordt gebruikt in luxe patisserie, ijs, gebaksvullingen, pasta’s, sauzen en als smeerpasta. Het levert gezonde vetten, eiwitten, antioxidanten en een mooie […]

Hazelnoot-rozijnenpasta

Hazelnoot-rozijnenpasta

Hazelnoot-rozijnenpasta is een natuurlijke, plantaardige spread gemaakt van gemalen hazelnoten en geweekte of gemalen rozijnen. Deze combinatie levert een romige, lichtzoete pasta met een rijke nootachtige smaak en natuurlijke fruitsuikers. De rozijnen zorgen niet alleen voor zoetheid, maar ook voor binding en vocht. Ideaal als broodbeleg, in baksels of als basis voor energierepen.

Hazelnootpasta

Hazelnootpasta

Hazelnootpasta wordt gemaakt van geroosterde hazelnoten die vermalen worden tot een romige, olieachtige massa. Afhankelijk van het recept kan het 100% hazelnoot zijn, of gezoet en eventueel gemengd met cacao. De pure variant heeft een intense nootachtige smaak en is rijk aan gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Het is veelzijdig inzetbaar in zowel hartige als […]

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌