Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Amandelpasta

Amandelpasta

Amandelpasta is een romige massa verkregen door gemalen amandelen, vaak licht geroosterd, die hun olie vrijgeven tijdens het malen. Het resultaat is een smeuïg, rijk product met een zachte, lichtzoete notensmaak. Het wordt veel gebruikt in zoete baksels, sauzen, spreads en plantaardige zuivelvervangers. Amandelpasta bevat gezonde vetten, eiwitten, en vezels.

Amandelpasta

Meer over Amandelpasta

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal600
Eiwitten (g)20
Vetten (g)55
Verzadigde vetten (g)4
Koolhydraten (g)7
Suikers (g)4
Vezels (g)10
Zout (g)0.01
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Amandelpasta wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌