Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Gehakt op basis van erwteneiwit

Gehakt op basis van erwteneiwit

Gehakt op basis van erwteneiwit is een plantaardig alternatief voor dierlijk gehakt, ontwikkeld om qua structuur, eiwitgehalte en mondgevoel zo dicht mogelijk bij vlees te komen. Erwteneiwit is een volwaardig eiwit, vrij van veel voorkomende allergenen en licht verteerbaar. Het gehakt is meestal rul, sappig en makkelijk te kruiden. Verkrijgbaar als koelvers, diepvries of droge mix.

Gehakt op basis van erwteneiwit

Meer over Gehakt op basis van erwteneiwit

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal220
Eiwitten (g)24
Vetten (g)10
Verzadigde vetten (g)2
Koolhydraten (g)5
Suikers (g)1
Vezels (g)5
Zout (g)1.2
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Er zijn nog geen gekoppelde producten beschikbaar.

Gehakt op basis van erwteneiwit wordt gebruikt in

Vegan Griekse moussaka met lagen aubergine

Griekse vegan moussaka

Proef de rijke smaken van Griekenland met deze vegan moussaka. Laagjes aubergine, aardappel en romige bechamelsaus maken dit plantaardige gerecht onweerstaanbaar.

Bekijk recept
Lasagne met Sojagehakt

Lasagne met Sojagehakt

Deze plantaardige lasagne met sojagehakt is een hartige, voedzame ovenschotel die niets inlevert op smaak of structuur. De klassieke lagen van pasta, tomatensaus en bechamel worden hier gecombineerd met gekruid sojagehakt en verse spinazie. De romige vegan bechamelsaus, gemaakt met sojamelk, zorgt voor een zachte textuur, terwijl een laagje geraspte vegan kaas bovenop zorgt voor die goudbruine gratin zoals bij traditionele lasagne. Comfortfood, maar dan volledig plantaardig!

Bekijk recept

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌