Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Kebab op basis van erwteneiwit

Kebab op basis van erwteneiwit

Kebab op basis van erwteneiwit is een plantaardige vervanger voor traditionele kebab (zoals döner of shoarma) en wordt gemaakt van geïsoleerd of geconcentreerd erwteneiwit. De stukjes zijn meestal reeds gekruid of gemarineerd en bedoeld om kort te bakken of grillen. Ze bootsen goed de textuur en smaak van gesneden vleesplakjes of reepjes na.

Kebab op basis van erwteneiwit

Meer over Kebab op basis van erwteneiwit

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal220
Eiwitten (g)24
Vetten (g)14
Verzadigde vetten (g)2.5
Koolhydraten (g)5
Suikers (g)1
Vezels (g)5
Zout (g)2
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Kebab op basis van erwteneiwit wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌