Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Knolselderij steak

Knolselderij steak

Een knolselderij steak is een dikke, gegrilde of geroosterde plak van knolselderij, gemarineerd of gekruid om umami, karamellisatie en stevigheid te creëren. Het is een volwaardig plantaardig alternatief voor een biefstuk of vleesplak, maar gemaakt van 100% groente. De bereiding draait om langzaam garen, grillen of bakken voor optimale smaak en textuur.

Knolselderij steak

Meer over Knolselderij steak

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal42
Eiwitten (g)1.5
Vetten (g)0.3
Verzadigde vetten (g)0
Koolhydraten (g)9
Suikers (g)3
Vezels (g)2.8
Zout (g)0
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Er zijn nog geen gekoppelde producten beschikbaar.

Knolselderij steak wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌