Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Pistachepasta

pistachepasta

Pistachepasta wordt gemaakt door gepelde pistachenoten te roosteren en fijn te malen tot een romige, olieachtige pasta. In pure vorm bevat het geen suiker of toevoegingen, en heeft het een uitgesproken, zoet-aardse nootsmaak. Pistachepasta wordt gebruikt in luxe patisserie, ijs, gebaksvullingen, pasta’s, sauzen en als smeerpasta. Het levert gezonde vetten, eiwitten, antioxidanten en een mooie groene kleur aan gerechten.

pistachepasta

Meer over Pistachepasta

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal640
Eiwitten (g)20
Vetten (g)55
Verzadigde vetten (g)6
Koolhydraten (g)15
Suikers (g)6
Vezels (g)10
Zout (g)0.01
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Pistachepasta wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌