Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Pompoenpittenpasta

Pompoenpittenpasta

Pompoenpittenpasta wordt gemaakt door rauwe of licht geroosterde pompoenpitten fijn te malen tot een gladde, olieachtige massa. Deze pasta heeft een uitgesproken nootachtige, licht aardse smaak met een groenige kleur. Het is rijk aan eiwitten, gezonde vetten (waaronder omega 6), ijzer, magnesium en zink. Zeer geschikt als hartige spread, dressingbasis, of als romige toevoeging in soepen en sauzen.

Pompoenpittenpasta

Meer over Pompoenpittenpasta

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal600
Eiwitten (g)30
Vetten (g)50
Verzadigde vetten (g)8
Koolhydraten (g)8
Suikers (g)1
Vezels (g)6
Zout (g)0.02
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Pompoenpittenpasta wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌