Deze biologische aduki bonen zijn niet alleen voedzaam, maar ook verrassend veelzijdig. Ze hebben een lichtzoete, nootachtige smaak die perfect past in hartige gerechten zoals curry’s en stoofschotels, maar ook in verrassende zoete recepten zoals brownies. Ze zitten boordevol eiwitten, vezels, ijzer en B-vitamines, waardoor ze een uitstekende plantaardige eiwitbron vormen. Eenvoudig te koken en makkelijk verteerbaar: een favoriet in de Aziatische en macrobiotische keuken.
Voedingswaarde | per 100 g/ml |
---|---|
Energie | 329 kcal |
Vetten | 0.5 g |
Verzadigde vetten | 0.2 g |
Eiwitten | 19.9 g |
Koolhydraten | 62.9 g |
Suikers | 2.4 g |
Vezels | 12.7 g |
Zout | 0.01 g |
Je komt De Notenshop misschien tegen als je zoekt naar plantaardige snacks en bakproducten online. Ze brengen een uitgebreid assortiment 100 % plantaardige, suikervrije producten naar je deur – van notenrepen en spreads tot bakmixen – tegen scherpe prijzen. Bij hen zie je hoe plantaardig eten niet ingewikkeld hoeft te zijn: het is lekker, toegankelijk en iets om blij van te worden!