Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Edamame met zeezout

Peultjes edamame met zeezout
Een Japanse klassieker die je zo uit de peul eet. Gezond, eiwitrijk en snel klaar.

Edamame met zeezout

Peultjes edamame met zeezout
Een Japanse klassieker die je zo uit de peul eet. Gezond, eiwitrijk en snel klaar.

Dit heb je nodig

  • 300 g edamame in de peul (diepvries)
  • Grofgemalen zeezout
  • 300 g edamame in de peul (diepvries)
  • Grofgemalen zeezout

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Breng een pan met water aan de kook.
  2. Kook de edamame 3–5 minuten.
  3. Giet af en spoel kort met koud water.
  4. Bestrooi met zeezout.
  5. Serveer warm of koud als snack.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌