Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Griekse vegan moussaka

Vegan Griekse moussaka met lagen aubergine
Proef de rijke smaken van Griekenland met deze vegan moussaka. Laagjes aubergine, aardappel en romige bechamelsaus maken dit plantaardige gerecht onweerstaanbaar.

Griekse vegan moussaka

Vegan Griekse moussaka met lagen aubergine
Proef de rijke smaken van Griekenland met deze vegan moussaka. Laagjes aubergine, aardappel en romige bechamelsaus maken dit plantaardige gerecht onweerstaanbaar.

Dit heb je nodig

  • 2 aubergines
  • 2 aardappelen
  • 1 ui
  • 400 g tomatenblokjes
  • 200 g vegan gehakt of linzen
  • Vegan bechamelsaus (plantaardige melk + margarine + bloem)
  • Oregano
  • 2 aubergines
  • 2 aardappelen
  • 1 ui
  • 400 g tomatenblokjes
  • 200 g vegan gehakt of linzen
  • Vegan bechamelsaus (plantaardige melk + margarine + bloem)
  • Oregano

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Snijd aubergine in plakken en gril deze kort.
  2. Maak een tomatensaus met ui, knoflook, tomatenblokjes en vegan gehakt.
  3. Maak een bechamelsaus met plantaardige melk, bloem en margarine.
  4. Leg lagen aubergine, saus en bechamel in een ovenschaal.
  5. Bak 45 minuten op 180°C tot goudbruin.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌