Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Groente-empanada’s

Groente empanada’s met vulling
Groente-empanada’s gevuld met gekruide groenten, gebakken tot goudbruin. Een knapperige vegan snack of lunch die barst van smaak en plantaardig genot.

Groente-empanada’s

Groente empanada’s met vulling
Groente-empanada’s gevuld met gekruide groenten, gebakken tot goudbruin. Een knapperige vegan snack of lunch die barst van smaak en plantaardig genot.

Dit heb je nodig

  • 10 empanadadeeg-cirkels (vegan)
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 paprika
  • 100 g doperwten
  • 1 tl paprikapoeder
  • Olie om te bakken
  • 10 empanadadeeg-cirkels (vegan)
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 paprika
  • 100 g doperwten
  • 1 tl paprikapoeder
  • Olie om te bakken

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Fruit ui, paprika en mais in een koekenpan.
  2. Kruid met komijn, paprikapoeder en peper.
  3. Vul empanadadeeg met het mengsel en vouw dicht.
  4. Bestrijk met olie en bak 20 minuten op 200°C.
  5. Serveer warm als snack of bijgerecht.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌