Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Jackfruit rendang

Jackfruit rendang met saus en specerijen
Proef de kruidige smaak van vegan jackfruit rendang, gestoofd in kokos en specerijen. Een plantaardig gerecht met rijke, authentieke Indonesische flair.

Jackfruit rendang

Jackfruit rendang met saus en specerijen
Proef de kruidige smaak van vegan jackfruit rendang, gestoofd in kokos en specerijen. Een plantaardig gerecht met rijke, authentieke Indonesische flair.

Dit heb je nodig

  • 400 g jonge jackfruit (blik, in stukken)
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el rendang kruidenpasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 stengel citroengras
  • 400 g jonge jackfruit (blik, in stukken)
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el rendang kruidenpasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 stengel citroengras

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Fruit ui, knoflook en gember in olie.
  2. Voeg specerijen toe zoals komijn, koriander, kaneel en kruidnagel.
  3. Voeg stukjes jonge jackfruit en kokosmelk toe.
  4. Laat 60 minuten langzaam sudderen tot de smaken zijn ingetrokken.
  5. Serveer met rijst en koriander.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌