Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Vegan appeltaart

Vegan appeltaart met appels en kaneel
Vegan appeltaart met knapperige korst en warme kaneelvulling. Een klassieke traktatie die volledig plantaardig is, heerlijk geurt en iedereen laat genieten.

Vegan appeltaart

Vegan appeltaart met appels en kaneel
Vegan appeltaart met knapperige korst en warme kaneelvulling. Een klassieke traktatie die volledig plantaardig is, heerlijk geurt en iedereen laat genieten.

Dit heb je nodig

  • 250 g bloem
  • 150 g plantaardige boter
  • 100 g suiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 5 appels
  • 2 tl kaneel
  • 50 g rozijnen (optioneel)
  • 2 el citroensap
  • 250 g bloem
  • 150 g plantaardige boter
  • 100 g suiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 5 appels
  • 2 tl kaneel
  • 50 g rozijnen (optioneel)
  • 2 el citroensap

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak deeg van bloem, suiker, plantaardige boter en een snuf zout.
  3. Schil appels en meng met kaneel en suiker.
  4. Bekleed een taartvorm met het deeg en vul met appelmengsel.
  5. Bedek met reepjes deeg en bak 60 minuten goudbruin.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌