Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Vegan bitterballen

Vegan bitterballen op bord
Krokante vegan bitterballen met smeuïge vulling. Ideaal voor borrels of feesten – heerlijk, plantaardig en geliefd door iedereen.

Vegan bitterballen

Vegan bitterballen op bord
Krokante vegan bitterballen met smeuïge vulling. Ideaal voor borrels of feesten – heerlijk, plantaardig en geliefd door iedereen.

Dit heb je nodig

  • 200 g champignons
  • 1 ui
  • 2 el plantaardige boter
  • 2 el bloem
  • 250 ml groentebouillon
  • Paneermeel
  • Plantaardige melk (voor paneren)
  • Olie om te frituren
  • 200 g champignons
  • 1 ui
  • 2 el plantaardige boter
  • 2 el bloem
  • 250 ml groentebouillon
  • Paneermeel
  • Plantaardige melk (voor paneren)
  • Olie om te frituren

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Maak een ragout van gebakken champignons, ui en bouillon.
  2. Voeg bloem toe om de ragout te binden en laat afkoelen.
  3. Vorm kleine balletjes van het mengsel.
  4. Haal door bloem, plantaardige melk en paneermeel.
  5. Bak goudbruin in olie en serveer warm.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌