Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Vegan bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins met bosbessen stukjes
Vegan bosbessenmuffins vol sappige bessen en zachte kruimelstructuur. Ideaal als tussendoortje of ontbijt – luchtig, zoet en 100% plantaardig.

Vegan bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins met bosbessen stukjes
Vegan bosbessenmuffins vol sappige bessen en zachte kruimelstructuur. Ideaal als tussendoortje of ontbijt – luchtig, zoet en 100% plantaardig.

Dit heb je nodig

  • 250 g bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 150 g suiker
  • 250 ml plantaardige melk
  • 80 ml plantaardige olie
  • 150 g bosbessen
  • 1 tl vanille-extract
  • 250 g bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 150 g suiker
  • 250 ml plantaardige melk
  • 80 ml plantaardige olie
  • 150 g bosbessen
  • 1 tl vanille-extract

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng bloem, suiker, bakpoeder en een snuf zout.
  3. Voeg plantaardige melk en olie toe en roer tot een beslag.
  4. Spatel de bosbessen er voorzichtig door.
  5. Verdeel het beslag over muffinvormpjes en bak 25 minuten.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌