Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Vegan cheesecake

Vegan cheesecake met topping
Romige vegan cheesecake met knapperige bodem en fruitige topping. Een plantaardig dessert dat heerlijk smaakt én verrassend makkelijk te maken is.

Vegan cheesecake

Vegan cheesecake met topping
Romige vegan cheesecake met knapperige bodem en fruitige topping. Een plantaardig dessert dat heerlijk smaakt én verrassend makkelijk te maken is.

Dit heb je nodig

  • 200 g digestive koekjes (vegan)
  • 80 g plantaardige boter
  • 200 g cashewnoten (geweekt)
  • 200 g silken tofu of vegan roomkaas
  • 150 ml kokosroom
  • 100 g suiker
  • 2 el citroensap
  • 1 tl vanille-extract
  • Fruit naar keuze als topping
  • 200 g digestive koekjes (vegan)
  • 80 g plantaardige boter
  • 200 g cashewnoten (geweekt)
  • 200 g silken tofu of vegan roomkaas
  • 150 ml kokosroom
  • 100 g suiker
  • 2 el citroensap
  • 1 tl vanille-extract
  • Fruit naar keuze als topping

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Verkruimel koekjes en meng met gesmolten plantaardige boter.
  2. Druk dit mengsel in een taartvorm als bodem.
  3. Meng cashewnoten, plantaardige roomkaas, citroensap en suiker in een blender.
  4. Giet de vulling over de bodem.
  5. Bak 40 minuten op 160°C en laat volledig afkoelen.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌