Verification: 2b4f9f93ddc019ce

Vegan mac and cheese

Vegan mac and cheese met pasta en saus
Romige vegan mac and cheese met smeuïge kaassaus van cashews en gistvlokken. Comfortfood op z’n best – plantaardig, vullend en onweerstaanbaar lekker.

Vegan mac and cheese

Vegan mac and cheese met pasta en saus
Romige vegan mac and cheese met smeuïge kaassaus van cashews en gistvlokken. Comfortfood op z’n best – plantaardig, vullend en onweerstaanbaar lekker.

Dit heb je nodig

  • 300 g macaroni
  • 150 g cashewnoten (geweekt)
  • 200 g wortel & aardappel (gekookt)
  • 3 el edelgistvlokken
  • 150 ml plantaardige melk
  • 1 tl mosterd
  • Zout & peper
  • 300 g macaroni
  • 150 g cashewnoten (geweekt)
  • 200 g wortel & aardappel (gekookt)
  • 3 el edelgistvlokken
  • 150 ml plantaardige melk
  • 1 tl mosterd
  • Zout & peper

Eigenschappen

Eigenschappen

Instructies

  1. Kook pasta volgens de aanwijzingen.
  2. Maak een saus van cashewnoten, wortel, edelgist en plantaardige melk in de blender.
  3. Verwarm de saus in een pan tot dik en romig.
  4. Giet de saus over de pasta en roer goed door.
  5. Serveer direct, eventueel met paneermeel en ovenkorting.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌