Ahornsiroop is een natuurlijke zoetstof afkomstig van het sap van de esdoornboom. Het heeft een rijke, karamelachtige smaak en is perfect over pannenkoeken, in havermout, in dressings of als vervanger voor honing in bakrecepten.
Ahornsiroop is een natuurlijke zoetstof afkomstig van het sap van de esdoornboom. Het heeft een rijke, karamelachtige smaak en is perfect over pannenkoeken, in havermout, in dressings of als vervanger voor honing in bakrecepten.
Voedingswaarde | Per 100 gram |
---|---|
Kcal | 52 |
Eiwitten (g) | 0.02 |
Vetten (g) | 0.0 |
Verzadigde vetten (g) | 0.0 |
Koolhydraten (g) | 13.4 |
Suikers (g) | 12 |
Vezels (g) | 2 |
Zout (g) | 0.0 |
Omega 3 (g) | – |
Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.
Een verwarmende, plantaardige havermout met gebakken appel en kaneel. Perfect voor herfstige ochtenden of als voedzaam begin van de dag. Vol vezels, plantaardig en verrassend lekker met simpele ingrediënten.
Bekijk receptDeze luchtige vegan pannenkoeken zijn fluweelzacht van binnen en mooi goudbruin aan de buitenkant — zónder ei of melk! Een kant-en-klare eivervanger zorgt voor de juiste binding en structuur, terwijl rijstmelk het beslag licht en romig maakt. Heerlijk met een scheutje ahornsiroop en vers fruit voor een zoete start van je dag of een feestelijke brunch. Makkelijk, snel en plantaardig genieten.
Bekijk receptEen snelle, voedzame roerbak met tofu en seizoensgroenten vol kleur en smaak! Deze plantaardige roerbak combineert knapperige groenten met goudbruin gebakken tofu in een heerlijke umami-sojasaus met gember en knoflook. Perfect voor doordeweeks én makkelijk aan te passen aan wat je nog in de koelkast hebt. Met deze roerbak kun je alle kanten op. Of je het nu in een wrap eet, als lauwwarme bowl of met noodles of rijst, het kan allemaal!
Bekijk recept