Dadelpasta

Dadelpasta

Dadelpasta is een natuurlijke zoetmaker gemaakt van zachte, ontpitte dadels die tot een gladde massa worden gemalen, eventueel met een klein beetje water. Het is rijk aan vezels, mineralen en natuurlijke suikers, en wordt veel gebruikt in veganistische en suikervrije baksels, snacks, energy balls of als vulling in zoete gerechten.

Dadelpasta

Meer over Dadelpasta

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal280
Eiwitten (g)2
Vetten (g)0.5
Verzadigde vetten (g)0
Koolhydraten (g)75
Suikers (g)65
Vezels (g)8
Zout (g)0.02
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Aanbevolen producten

Dadelpasta wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌