Sojayoghurt

Sojayoghurt

Sojayoghurt is een plantaardige yoghurt op basis van gefermenteerde sojamelk. De fermentatie gebeurt met dezelfde melkzuurbacteriën als bij dierlijke yoghurt, waardoor het een vergelijkbare friszure smaak en romige textuur krijgt. Sojayoghurt is rijk aan eiwitten, bevat meestal weinig verzadigd vet en is breed inzetbaar: van ontbijt tot bakingrediënt, van dressing tot dessertbasis. Verkrijgbaar in naturel en gearomatiseerde varianten (zoals vanille of fruit).

Sojayoghurt

Meer over Sojayoghurt

VoedingswaardePer 100 gram
Kcal60
Eiwitten (g)6
Vetten (g)3
Verzadigde vetten (g)0.4
Koolhydraten (g)3
Suikers (g)2
Vezels (g)0.5
Zout (g)0.15
Omega 3 (g)

Deze voedingswaarden zijn gemiddelden en kunnen per merk/product verschillen.

Eigenschappen

Sojayoghurt wordt gebruikt in

Er zijn nog geen recepten gekoppeld aan dit alternatief.

Mag ik je iets vragen voordat je gaat?

Wat vind je tot nu toe van de site? Mis je iets? Laat het hier weten 🙌